MekaNC
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Okul harçlığını Samsunspor'a gönderdi!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
ozhan
Moderatör

ozhan

Yaş : 32 Kayıt tarihi : 24/12/08 Mesaj Sayısı : 144 Nerden : OKYANUS

Okul harçlığını Samsunspor'a gönderdi! Vide
MesajKonu: Okul harçlığını Samsunspor'a gönderdi!   Okul harçlığını Samsunspor'a gönderdi! EmptyCuma Ara. 26, 2008 5:02 pm

İstanbul'da oturan 9 yaşındaki Samsunsporlu minik taraftar Kaan Gül, okul harçlıklarından biriktirdiği 20 YTL'yi Kırmızı-beyazlı kulübe gönderdi.
Samsunspor'un içinde bulunduğu ekonomik darboğaza çok üzülen Kaan Gül, okul harçlıklarından ayırdığı parayla Samsunspor için 20 YTL biriktirdi. Biriktirdiği parayı İstanbul/Bağcılar'dan kargo yoluyla Samsunspor Kulübü'ne gönderen Kaan Gül, Başkan Fuat Köktaş'a da bir mektup yazdı ve görevi bırakmamasını istedi. Kaan Gül, mektubunda; "Sayın Başkanım, önce kucak dolusu selamlar ellerinden öperim. Ben Kaan Gül. Samsun Çarşambalıyım. 9 yaşındayım. Samsunspor'u çok seviyorum. Babamla Pazar günleri Samsunspor'un maçlarını takip ediyoruz. Yenince çok seviniyor, yenilince ise çok üzülüyorum.

İnternetten haberleri takip ediyorum. Samsunspor'un maddi durumuna üzülüyorum. Ben karar aldım. Harçlığımı Samsunspor'a göndererek yardım edeceğim. Biliyorumki benim gibi düşünen çok sayıda çocuk var. Lütfen Samsun halkı Samsunspor'a sahip çıksın. Sizden ricam, lütfen Samsunspor'u bırakmayın. Samsunspor'da Doğan, Burhan, Hasan, Can Ulun, Sercan Temizyürek, Kaptan Kenan ve Serkan Aykut ağabeylerime çok selam.

Başarılar dilerim. Ben de büyüyünce Samsunspor'da oynayacağım. Samsunspor'u şampiyon yapacağım. Gönlümüzde Galatasaray, kalbimizde Samsunspor. Sizi çok seviyoruz. Tatile gelince babamla maçlara geleceğiz. Saygı ve sevgilerimle. Samsunspor'a başarılar" şeklinde yazdı.

Aldığı mektup karşısında duygulanan Başkan Fuat Köktaş, "Bugün kargoyla bir paket geldi. İstanbul'dan 9 yaşındaki bir kardeşimiz, internetten babasıyla birlikte Samsunspor'u takip ediyor. Samsunspor'un içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar onu da üzmüş olsa gerek ki harçlıklarından biriktirdiği 20 YTL'yi bize gönderdi. Bu durum bizi çok duygulandırdı. Artık bizim çocuklarımızı eski Samsunspor sevgisiyle yaşatmamızın zamanı geldi de geçti diye düşünüyoruz. İstanbul Bağcılar'dan Kaan Gül'ün gözlerinden öpüyorum ve kendisine başarılar diliyorum. Biz de cevap olarak teşekkür mektubunu kendisine yazıp göndereceğiz" dedi.
RESİM İÇİN TIKLAYIN!!!
http://www.ajansspor.com/resim/samsunspor_taraftar_buyuk.jpg
Mr.Ata
Moderatör

Mr.Ata

Yaş : 33 Kayıt tarihi : 25/12/08 Mesaj Sayısı : 183 Nerden : Avcılar/Bandırma

MesajKonu: Geri: Okul harçlığını Samsunspor'a gönderdi!   Okul harçlığını Samsunspor'a gönderdi! EmptyCuma Ara. 26, 2008 5:07 pm

Bn göndermem ne göndericem

ama

Thxx... (Paylaşım için)
ozhan
Moderatör

ozhan

Yaş : 32 Kayıt tarihi : 24/12/08 Mesaj Sayısı : 144 Nerden : OKYANUS

MesajKonu: Geri: Okul harçlığını Samsunspor'a gönderdi!   Okul harçlığını Samsunspor'a gönderdi! EmptyCuma Ara. 26, 2008 5:12 pm

sen ne anlarsın lan takım sevgisinden SAHTE FENERLİ
Mr.Ata
Moderatör

Mr.Ata

MesajKonu: Geri: Okul harçlığını Samsunspor'a gönderdi!   Okul harçlığını Samsunspor'a gönderdi! EmptyCuma Ara. 26, 2008 5:51 pm

sahte mahte souçta FENERLİYİM
Admin
Administrator

Admin

Yaş : 32 Kayıt tarihi : 23/12/08 Mesaj Sayısı : 224 Nerden : Küçükçekmece

MesajKonu: Geri: Okul harçlığını Samsunspor'a gönderdi!   Okul harçlığını Samsunspor'a gönderdi! EmptyCuma Ara. 26, 2008 6:19 pm

helal olsn cocuga .
http://www.mekanc.tr.cx/
Mr.Ata
Moderatör

Mr.Ata

MesajKonu: Geri: Okul harçlığını Samsunspor'a gönderdi!   Okul harçlığını Samsunspor'a gönderdi! EmptyCuma Ara. 26, 2008 6:31 pm

Admin demiş ki:
helal olsn cocuga .

o niye
Admin
Administrator

Admin

Yaş : 32 Kayıt tarihi : 23/12/08 Mesaj Sayısı : 224 Nerden : Küçükçekmece

MesajKonu: Geri: Okul harçlığını Samsunspor'a gönderdi!   Okul harçlığını Samsunspor'a gönderdi! EmptyCuma Ara. 26, 2008 6:33 pm

takımını seviomus diorm parasını göndermis gelci ben göndermem ama Very Happy
http://www.mekanc.tr.cx/

Okul harçlığını Samsunspor'a gönderdi!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası