A.P.O
Moderatör
Konu: Birisi Pepe'ye Cs oynamayı öğretsin !! AnTi PePe !! ( Anketimi De oylayın Lütfenn :) Cuma Şub. 06, 2009 8:53 am |
|
|
Saat sabahın 7 bucuğuydu sabaha kadar uyumamış olan ben:) yani Mr. A.P.O Tolga S.'a "gel lan bi cs atalım" diye laf attım bu normal olarak öttü yok ben yenerim ederim falan ben çok konuşmuyorum birisi bu çocuğa cs oynamayı Öğretsinn !! AnTi PePeee !!!
Not: ModaratörLüğümü AlanLar Utansınn !!!
Mod yazdığına bakmayın bişi yapamıyorum !
Dikkat Et Sanada Uğrar bi Gün MekanC..
|
|
Pepe
Özel Üye
Konu: Geri: Birisi Pepe'ye Cs oynamayı öğretsin !! AnTi PePe !! ( Anketimi De oylayın Lütfenn :) Cuma Şub. 06, 2009 9:08 am |
|
|
koLpaaa....Fraqlara baqınız... ve o daqqer fake ve o sırada kahwaltıya qdıorum dedım die htrlıorum o kısımları nıe cekmıo apo bey acaba?? |
|
A.P.O
Moderatör
Konu: Geri: Birisi Pepe'ye Cs oynamayı öğretsin !! AnTi PePe !! ( Anketimi De oylayın Lütfenn :) Cuma Şub. 06, 2009 9:10 am |
|
|
ne fragı yalancıyı sikmiyolar tabi kolpala olm ben elimdeki belgeye bakarım :D sikerlerrrr hadi o kolpa ulan eyv:D:D skor damı kolpa amk salağı AnTi PePe oLm |
|
Bl@xis
Özel Üye
Konu: Geri: Birisi Pepe'ye Cs oynamayı öğretsin !! AnTi PePe !! ( Anketimi De oylayın Lütfenn :) Çarş. Mart 11, 2009 9:45 pm |
|
|
harbı ha apo sen gel bıde benım gozumun onunde yen gelın lan ıkınız |
|